Creaciˇ artÝstica de Dolors Puigdemont a la Vall de Sant Just

PASSEIG CREATIU PER LA VALL DE SANT JUST (Primavera i tardor)

Normativa de participaciˇ

OBJECTIU: publicar les aportacions en la WEB d'ALNUS i fer una autopublicaciˇ, a partir de novembre si hi ha suficient material.

1.- La primera sortida es va fer el dia 11 de maig a les 10 a 13 hores des de la plaša Monfalcone al barri del Bell Soleig.
2.- La segona sortida es va fer el 12 d'octubre i se surt de la Plaša Verdaguer (Davant l'Ajuntament) A les 10:30h, i a les 11h a les cases de la Beca.
3.- No cal haver participat a una sortida per presentar una creaciˇ.
Al llarg del passeig es poden prendre notes, fotos, fer dibuixos etc., desprÚs cada persona treballarÓ el tema escollit, farÓ c˛pia per aportar a la reuniˇ que es farÓ posteriorment al Casal de joves de Sant Just,  on tothom farÓ de jurat per escollir les obres presentades.

2.- Idioma.
Les obres es poden fer en qualsevol idioma, solament remarcar que si Ús un idioma diferent del catalÓ o castellÓ, l'autor/a ha d'aportar una traducciˇ al costat del idioma original, en catalÓ.

3.- M└XIM D'APORTACIONS

Fotos, cada persona pot aportar un mÓxim de 3 fotos, titulades iacompanyades d'un petit comentari.
Aportacions escrites, es procurarÓ no passar d'un mÓxim de 2.100 caracters, en una ˙nica o vÓries obres.
Dibuixos, aportaciˇ d'un mÓxim de 3.
C˛mics. Aportaciˇ d'un mÓxim d'un foli.

COM S'ESCOLLIRAN LES OBRES 

* El dimecres 26/11/2014 ens reunirem al casal de joves. AllÓ es presentaran les aportacions de forma an˛nima. Els presents amb un paperet que diu SI o NO votaran, es posarÓ en una caixa que eviti saber que a votat cada persona; si volen que es publique o NO. Si surt mÚs del 70 per cent de SI, es publicarÓ

FINANăAMENT 

Cal tenir clar que es un projecte cooperatiu autogestionat, la publicaciˇ es finanšarÓ amb les aportacions dels autors que previament diran quants volums volen i aportaran previament el previsible cost. es calcula que pot costar al voltant de 16 euros cada volum. 

PARTICIPANTS

Tothom qui vulgui participar ens ho pot fer saber i apuntar-se escribint a alnus@pangea.org i us podrem mantenir informats.

* Aclariment:

Si no es pot, o es vol ser present el dia (a concretar), per a l'entrega i valoraciˇ conjunta de les creacions, es poden tambÚ aportar les creacions via correu electr˛nic a alnus@pangea.org.
Creacions escrites en arxiu html, pdf, odt, o en el cos del missatge.
Creacions plÓstiques, dibuixos, pintures, fotos, etc. en arxius gif, png, jpg, jpeg.

Es poden fer arribar en qualsevol moment atŔs es preveu una 2¬ tongada de cara a l'octubre, coincidint amb una segona passejada i data lÝmit per a presentar les creacions i ser publicades.

Per mÚs  aclaracions telefonar a Jordi Agullˇ i Guerra ALNUS-CEPA (coordinador del projecte) 605782507